top of page
ISANA Glycolsäure-Peeling Konzentrat

E duhura per pastrimin e lekures. Pastron butesisht fytyren nga qelizat e vdekura. Stimulon rinovimin e lekures dhe rafinon poret e zgjeruara. Me perberes te vlefshem bimor si pro-vitamina B5, Aloe Vera dhe ekstrakti i grejpfrutit, mundesojne qetesimin e lekures. 

I pershtatshem per te gjitha llojet e lekurave.

ISANA Glycolsäure-Peeling Konzentrat

Lek655,00Price
bottom of page