top of page
ISANA Haaröl Hanf & Macadamia

Vaj per floket me kerp dhe makadamia.

Per floke te shkelqyeshem dhe te lemuar.
Siguron flokeve tuaj butesi dhe arome te kendshme. 

ISANA Haaröl Hanf & Macadamia

Lek410,00Price
bottom of page