top of page
ISANA Handlotion Moments of Marula

Locion per duart “Isana”

Locioni eshte i perbere nga gjalpi shea dhe marula.

Produkt vegan dhe pa mikroplastike. Locioni i dhuron duarve ndjesi butesie dhe relaksi. Formula e produktit perthithet shpejte nga lekura.

ISANA Handlotion Moments of Marula

Lek205,00Price
bottom of page