ISANA Hyaluron Compact Pflege

Puder kremoze me permbajtje te hyaluronit per lekure te bute dhe te hidratuar. Me mbrojtje ndaj diellit 15 spf. Qendron gjate dhe perfekt ne lekure. E testuar 95%. Mund te perdoret per te gjitha llojet e lekurave. 

ISANA Hyaluron Compact Pflege

Lek980,00Price