top of page
ISANA Isana Watermelon Maske 2x8ml

Maske me aloe vera dhe shalqi. 
Kujdeset butesisht dhe siguron nje ndjenje te fresket te lekures. 
Siguron hidratim dhe zbut vijat e thata te lekures. 

ISANA Isana Watermelon Maske 2x8ml

Lek90,00Price
bottom of page