top of page
ISANA LIFT TRIPLE AUGENCREME.

Krem me permbajtje te retinolit, kunder rudhave poshte syve. Mundeson eleminimin e rudhave dhe elesticitetin e lekures. Kremi rekomandohet te aplikohet nga mosha 40 deri ne moshen 60 vjec. I pershtatshem per te gjitha llojet e lekurave.

ISANA LIFT TRIPLE AUGENCREME.

Lek1.030,00Price
bottom of page