top of page
ISANA Lippen-pflege Vitamin Care + Hyaluron

Perkujdeses per buzet me vitamine C dhe hialuron. 

I dhuron buzve kujdes intensiv dhe arome te kendshme portokalli. 

ISANA Lippen-pflege Vitamin Care + Hyaluron

Lek145,00Price
bottom of page