top of page
Isana Med 24H IntensivCreme Urea (Ultra Sensitiv)

Krem hidratues me Urea. I pershtatshem per lekure te ndjeshme dhe te thate.Ndihmon ne ruajtjen e barrieres se lekures. Qeteson dhe redukton acarimet e lekures dhe ndjenjen e tensionit te lekures. Per lekure me te fresket dhe te rigjeneruar.

Isana Med 24H IntensivCreme Urea (Ultra Sensitiv)

Lek655,00Price
bottom of page