top of page
Isana Med Akut Nachtcreme

Krem mjekësor për natën për kujdesin e fytyrës, dekoltesë dhe qafës. Testuar klinikisht. Përmban 5% urea, për lëkurë shumë të thatë. Rigjeneron lëkurën intensivisht. Redukton ndjesinë e kontraktuar të lëkurës. Alantoina redukton acarimet e lëkurës dhe mbeshtet qetësimin e lëkurës.

Isana Med Akut Nachtcreme

Lek410,00Price
bottom of page