top of page
Isana Med Akut Pflege Serum

Serum mjekesor per   perkujdesjen e trupit dhe fytyres.  Per lekure ekstremisht te thate. Me urea dhe gjalpe shea, Redukton skuqjet, qeteson pjeset e thata dhe te acaruara. Redukton kruajtjet e lekures.

Isana Med Akut Pflege Serum

Lek655,00Price
bottom of page