top of page
Isana Med Akut Tagescreme

Krem dite me 5 % Ure. I përshtatshëm për lëkurën shumë të thatë dhe të ndjeshme. Kremi i dhuron lëkurës rigjenerim intensivisht. Redukton ndjesinë e kontraktuar të lëkurës.   Urea rrit sasinë e hidratimit

Isana Med Akut Tagescreme

Lek410,00Price
bottom of page