top of page
Isana Med Creme Mattierend

Pa yndyrë dhe emulgator. Normalizon prodhimin  e yndyrës dhe lufton kundër puçrave. Aloe Vera furnizon lekurën me hidratim dhe e bën atë të lëmuar.

Isana Med Creme Mattierend

Lek1.085,00Price
bottom of page