top of page
Isana Med Creme Ol Dusche

Shampo trupi me vaj argani. Zhvilluar posaçerisht për lekurë shumë të thatë. Pastron butesisht dhe lë një ndjesi të butë në lëkurë. Me vajra cilesorë dhe vaj argani.

Isana Med Creme Ol Dusche

Lek215,00Price
bottom of page