top of page
Isana Med Dusche

Shampo mjekesore per larjen e trupit. Permban 5 % urea. Per lekure te thate. Pa permbajtje sapuni dhe alkali. Me kompleks veprues i cili dhuron hidratim. Provitamina B5 pastron lekuren butesisht dhe me kujdes.

Isana Med Dusche

Lek225,00Price
bottom of page