top of page
Isana Med Feuchtigkeits Creme

Krem mjekësor për fytyrën me lëkurë shumë të ndjeshme. Me Q10. Redukton thellësinë e rrudhave. E pranueshme nga lëkura. Përmban vitaminë E . Mbron lëkurën nga ndikimet UV. Qetëson dhe kujdeset për lëkurën intensivisht. E përshtatshme për lëkurën alergjike dhe me tendencë neurodermitis.

Isana Med Feuchtigkeits Creme

Lek655,00Price
bottom of page