top of page
Isana Med Reparierende Handcreme

Krem per duart me vaj ulliri dhe me alantoine. Bariera natyrale mbrojtese e lekures eshte e rendesishme per mbrojtjen e saj nga tharja. Kremi eshte krijuar vecanerisht per nevojat e lekures se ndjeshme dhe te thate. Produkti perkujdeset intensivisht per lekuren, riparon dhe mbron barrieren mbrojtese.

Isana Med Reparierende Handcreme

Lek155,00Price
bottom of page