top of page
Isana Med Ultra Sensitiv Duschschaum

Shkume per larjen e trupit. Pa parfum dhe pa lende ngjyruese. Per lekure shume te ndjeshme. Formula e saj e bute bashke me lendet e zgjedhura pastrojne butesisht lekuren. I testuar dhe aprovuar dermatologjikisht.

Isana Med Ultra Sensitiv Duschschaum

Lek385,00Price
bottom of page