top of page
Isana Med Waschstuck

Sapun per duart, fytyren dhe trupin. Produkt vegan, per lekure te ndjeshme. Pa sapun dhe pa alkalin. Me ph neutral 5.5. Aprovuar dermatologjikisht. Testuar klinikisht.

Isana Med Waschstuck

Lek145,00Price
bottom of page