top of page
ISANA MEN SENSITIV RASIERER

Briskë rroje precize për meshkuj Isana, 1 dorezë dhe 2 tehe. Ofrojnë një rruajtje të butë dhe të thellë. Tehet janë të kromuar dhe jashtëzakonisht të qëndrueshme. Mund të lahen lehtësisht. Falë aloe verës dhe vitaminës E, brisku rrëshqet butësisht mbi lëkurë. Falë kokës së tij të lëvizshme, brisku përshtatet me konturet e lëkurës dhe ju lejon të rruheni në mënyrë të kontrolluar.

ISANA MEN SENSITIV RASIERER

Lek570,00 Regular Price
Lek435,00Sale Price
bottom of page