top of page
ISANA MEN STYLING-GEL STUFE 5 PROMO 30 ml.

Xhel per stilimin e flokeve, niveli i forteses 5". Nuk le mbetje dhe nuk ngjit, Per stilime fleksible dhe qendrueshmeri te forte. Produkti permban 30ml. 

ISANA MEN STYLING-GEL STUFE 5 PROMO 30 ml.

Lek145,00Price
bottom of page