top of page
Isana Power Bakuchi olaj serum - 30 ml

Serum me Bakuchi Ol, kunder shenjave te plakjes se lekures dhe permireson rezistencen e lekures kunder ndikimeve te demshme mjedisor te lidhura me rrezet UV.

Isana Power Bakuchi olaj serum - 30 ml

Lek655,00Price
bottom of page