top of page
Isana Power Serum Retinol Shot

Lekure e hidratuar dhe plot elasticitet, vetem fale serumit me te ri nga "Isana". Serumi me permbajtje retinoli, ushqen lekuren me vitamina. I fal lekures shkelqim te fresket si dhe ndihmon ne zvogelimin e gungave te lekures. Ndihmon ne permiresimin e rrudhave te krijuara ne fytyre. Perdorimi : Aplikoni 1-2 pika serum cdo dite ne lekuren e fytyres ne mengjes & ne mbremje duke e ferkuar butesisht derisa produkti te perthithet.

Isana Power Serum Retinol Shot

Lek815,00Price
bottom of page