top of page
ISANA Professional Haarkur 13in1 Intensiv & Pflege

Kure 13 ne 1 per perkujdesje intensive te flokeve

E pershtatshme per floke shume te demtuar dhe te keputur.

Kura e flokeve eshte pa shpelarje dhe permban ekstrskt luleshqerre.

ISANA Professional Haarkur 13in1 Intensiv & Pflege

Lek490,00Price
bottom of page