top of page
ISANA PROFESSIONAL Soforthilfe Haarkur Blond & Glanz 20 ml.

Kure ideale per floket bjond, duke i hidratuar floket e demtuar dhe me munges hidratimi. Siguron gjalleri dhe rigjenerim tek floket. 

ISANA PROFESSIONAL Soforthilfe Haarkur Blond & Glanz 20 ml.

Lek145,00Price
bottom of page