top of page
ISANA pure Augencreme

Serum perkujdeses dhe rigjenerues per syte.  Serumi i perbere me hialuron =, aloe vera dhe glicerine ju dhuron hidratim intensiv dhe ndjesi relaksi.  I pershtatshem per te gjtiha llojet e lekurave dhe per ate te ndjeshme. Me pH neutral.

ISANA pure Augencreme

Lek570,00Price
bottom of page