top of page
ISANA Q10 Anti-Falten Konzentrat

Koncentrat me perberje te Q10-es, kunder rrudhave te fytyres. 
Kompleksi Beauty-Glow përmirëson zhdërvjelltësinë dhe jep një çehre të ndritshme.
 Q10-a ka veti antioksiduese dhe është furnizues i energjisë për qelizat.

ISANA Q10 Anti-Falten Konzentrat

Lek640,00Price
bottom of page