top of page
Isana Raiserschaum SEA Moments fur empfindliche Haut.

Shkume depilimi per lekure te ndjeshme.
Me ekstrakt alge dhe minerale deti.
Mundeson depilim te rehatshem dhe heqje te plote te qimeve.

Isana Raiserschaum SEA Moments fur empfindliche Haut.

Lek260,00Price
bottom of page