top of page
ISANA Rasierschaum original Sunozon Sonnenduft.

Shkume rroje Isana, per depilim te rehatshem dhe heqje te plote te qimeve. Me formulen e kujdesit per lekuren me aloe vera dhe me ekstraktin e lules se portokallit, i jep lekures suaj butesine dhe elesticitetin e nevojshem. Perdoret per lekuren e ndjeshme te kembeve, sqetullave dhe bikini. I pershtatshem per te gjitha llojet e lekurave.

ISANA Rasierschaum original Sunozon Sonnenduft.

Lek130,00Price
bottom of page