ISANA Serum Tuchmaske Hyaluron + Alge.

Maske me perberje serumi. Maske me hialuron dhe alga, freskon dhe sjell serish ne forme lekuren e lodhur. Perberja e saj mundeson hidratim itensiv dhe zbutje te menjehershme se rudhave te thata te fytyres. Materiali i maskes 100% nga fibra bimore, te cilat sigurojne qe perberesit aktiv te perthithen ne menyre optiomale nga lekura. E pershtatshme per cdo tip lekure. Testuar dermatologjikisht. 

ISANA Serum Tuchmaske Hyaluron + Alge.

Lek245,00Price