ISANA Serum Tuchmaske Retinol + Cranberry

Maske me retinol dhe me boronice te kuqe, ndihmon ne minimizimin ne menyre te dukshme te shenjave te plakjes se lekures. Elementet perberes veprues kundra plakjes perkujdesen per lekuren dhe e bejne te bute dhe te lemuar. Maska mundeson reduktimin e rrudhave dhe tendosjen e lekures. Materiali i maskes perbehet 100% nga fibra bimore, te cilat sigurojne qe perberesit aktive te perthithen ne menyre optimale nga lekura. 

ISANA Serum Tuchmaske Retinol + Cranberry

Lek245,00Price