top of page
Keralock ONE COLOR by KERALOCK Coloration dunkelblond.

Boje flokesh permanent ngjyre bjonde e erret. Fale pigmenteve intensive qe ka, boja u jep flokeve ngjyrim per nje kohe te gjate dhe u dhuron shkelqim atyre. Ajo mundeson mbulim te gjere per floket ngjyre gri.

Keralock ONE COLOR by KERALOCK Coloration dunkelblond.

Lek1.475,00Price
bottom of page