top of page
Keralock ONE COLOR by KERALOCK Coloration rubinrot.

Boje flokesh permanent ngjyre e kuqe-rubin. Fale pigmenteve intensive qe ka, boja u jep flokeve ngjyrim per nje kohe te gjate dhe u dhuron shkelqim atyre. Boja mund te perdoret me shume se nje here per nje periudhe kohe prej 4 muajsh.

Keralock ONE COLOR by KERALOCK Coloration rubinrot.

Lek1.475,00Price
bottom of page