top of page
Keralock ONE COLOR by KERALOCK Coloration schwarz.

Boje flokesh permanent, ngjyre te zeze. Fale pigmenteveintensive qe ka, boja u jep flokeve ngjyrim per nje koh te gjate dhe u dhuron shkelqim atyre. Boja mund te perdoret me shume se nje here per lyerje

Keralock ONE COLOR by KERALOCK Coloration schwarz.

Lek1.475,00Price
bottom of page