top of page
Kneipp Fussbutter Calendula & Orangenöl 100 ml.

Gjalp per kembet me rosmarine, kumak dhe vaj etik natyral. Per kembet me lekure te thate dhe kurkane tendence per te zene myk. Pa lende konservuese, ngjyruese, parfum, silikon +vaj mineral. 

Kneipp Fussbutter Calendula & Orangenöl 100 ml.

Lek870,00Price
bottom of page