L’Oréal Paris Perfect Match Le Blush 120 Rose Santal.

Blush per molleza plot shkelqim dhe te theksuar, ne nuancen roze.

L’Oréal Paris Perfect Match Le Blush 120 Rose Santal.

Lek1.530,00Price