top of page
Lavera Basis sensitiv Deo Roll-On

Deodorant rulon nga linja e produkteve bio "Lavera".

Me arome kalendula dhe aloe vera.

Nuk ka permbajtje te alkolit apo kriprave te aluminit. Produkt vegan.

Lavera Basis sensitiv Deo Roll-On

Lek650,00Price
bottom of page