top of page
Leave-In-Conditioner Hyaluron & Care

Balsami i cili nuk shpelahet dhe permban hialuron, i jep hidratim flokeve te demtuar dhe pa shkelqim.

Formula perkujdesese me hialuron te 3-fishte, provitamine B5 dhe betaine i dhuron flokeve ndjesi butesie dhe pamje te shendetshme, pa i renduar ato.

Balsami lehteson krehjen e flokeve, i dhuron butesi dhe shkelqim natyral. I pershtatshem per cdo tip flokesh.

Leave-In-Conditioner Hyaluron & Care

Lek410,00Price
bottom of page