top of page
Luvos Heilerde Anti-Stress-Maske.

Luvos Heilerde Anti-Stress-Maske, maske kunder stesit. Maska rigjeneron lekuren e zbehte dhe te stresuar, ne saje te elementeve dhe mineraleve. Keto elemente ne kombinim me goldkamille, esencen bimore dhe vajin kalendula, neutralizojne faktoret e stresit dhe rregullojne balancen e barrieres mbrojtese te lekures. Maska rigjeneron intensivisht dhe perkujdeset per lekuren e ndjeshme.

Luvos Heilerde Anti-Stress-Maske.

Lek130,00Price
bottom of page