top of page
Mamas Babydream Stillsaft mit roten Früchten

Leng frutash, per nenat shtatzane dhe nenat gjidhenese. Ky leng ndihmon ne rritjen e mineraleve dhe vitaminave te trupit te nenes. Perbehet nga acidi folik , hekur, jod, zink dhe nga vitamina, pa shtim te sheqerit. Cdo dite nje gote leng nga produkti gjate vakteve rrit mireqenien e nenes.

Mamas Babydream Stillsaft mit roten Früchten

Lek165,00Price
bottom of page