top of page
Neutrogena Curcuma Clear beruhigender Reinigungsschaum

Shkume pastruese, heq mrekullisht papastertite ne lekure, si dhe qeteson lekuren e stresuar. Per lekure te lemuar, te hidratuar  dhe pamje te shendetshme. Kryesisht per lekure te ndjeshme, me njolla, te kombinuar dhe te thate.

Neutrogena Curcuma Clear beruhigender Reinigungsschaum

Lek815,00Price
bottom of page