top of page
Neutrogena Glow Boost Revitalisierende Tagespflege

Neutrogena Golw Boost Revitalising Tagespflege, freskon dhe ndihmon ne parandalimin e plakjes se lekures. Perberja e saj e vecante me Neoglukosamina, nje amino sheqer qe perdoret kunder shenjave te para te plakjes, parandalon plakjen e lekures dhe dehidratimin e saj.  Prania e acidit Mandelik dhe PHA, ndihmon qe fytyra te jete sa me e frekset dhe rinore. Nuk bllokon poret dhe siguron shkelqim ne lekure. E pershtatshme per te gjitha llojet e lekures. 

Neutrogena Glow Boost Revitalisierende Tagespflege

Lek2.125,00Price
bottom of page