top of page
Nexa Lotte Fruchtfliegenfalle Biozidprodukt

Kurth kunder mizave te frutave dhe te uthulles.  

Pergatitja: 

Hiqni kapakun dhe mos hidhni uje. Vendoseni kurthin tek vendi i cili ka shume miza. Vendosni 2 deri ne 3 kutha ne nje dhome me hapesire 10m. Mbajeni larg femijeve dhe kafsheve shtepiake dhe mbajeni ne vende te ftohte dhe te thate ndermjet temperatures 0°C  deri ne 40°C.

Nexa Lotte Fruchtfliegenfalle Biozidprodukt

Lek655,00 Regular Price
Lek485,00Sale Price
bottom of page