top of page
NIVEA BABY Wind & Wetter Creme 50 ml.

Nivea baby cream per lekure sesnitive dhe te ndjeshme te bebes. I perbere nga oksidi i zinkut dhe pantheolit. 0% alkol dhe mbron lekures e bebes nga i ftohti. Produkti permban 50ml. 

NIVEA BABY Wind & Wetter Creme 50 ml.

Lek490,00Price
bottom of page