top of page
NIVEA Body Rosenblüte Tiefenpflege Serum Arganöl.

Locion trupi me vaj argani dhe petale trendafili. Locioni i trupit eshte i pasur me serum perkujdeses dhe vajargani natyral. I dhuron lekures arome te kendshme te petaleve te trendafilit. Menjehere pas perdorimit locioni ju krijon ndjesi perkujdesese dhe butesi, perthithet shpejte nga lekura. Gjithashtu ju dhuron hidratim per 48 ore.

NIVEA Body Rosenblüte Tiefenpflege Serum Arganöl.

Lek655,00Price
bottom of page