top of page
NIVEA Deodorant Roll-on MagnesiumDry Fresh Floral

Antidjerse ne forme roll on-i. Dhuron mbrojtje nga djersa dhe freski deri ne 48 ore. Testuar  dermatologjikisht, pa alumin.

NIVEA Deodorant Roll-on MagnesiumDry Fresh Floral

Lek490,00Price
bottom of page