top of page
Nivea Shampoo Volumen und kraft 50ml.

Shampo per floke me volum dhe te forte, per floke te demtuar. Me ph neutral per lekuren, me ekstrakte nga pema e bambuse. Shampo i jep flokeve tuaj me shume volum dhe i ben me te forte ato. Produkti permban 50ml. 

Nivea Shampoo Volumen und kraft 50ml.

Lek145,00Price
bottom of page