top of page
NIVEA SUN Kids mineralischer Schutz mit Bio-Aloe Vera Lotion LF50+.

NIVEA SUN Kids 100% mbrojtje minerale me faktor mbrojtës nga dielli 50+ u ofron fëmijëve mbrojtje të menjëhershme dhe shumë efektive UVA / UVB në një madhësi të dobishme për lëvizje. Kremi përhapet lehtë dhe nuk e lë lëkurën tuaj të ndjehet e yndyrshme ose ngjitëse. Rezistent ndaj ujit dhe pa arome.

NIVEA SUN Kids mineralischer Schutz mit Bio-Aloe Vera Lotion LF50+.

Lek980,00Price
bottom of page