top of page
NIVEA SUN Schutz & Bräune Sonnenspray LSF 30

Spraj mbrojtes ndaj diellit dhe aktivizon nxirjen.

Nuk eshte vetenxires. Me faktor mbrojtes 30. Mbrojtje e menjehereshme me UVA/UVB.

Kunder njollave. Formula me ekstraktin pro melanin nxit nxirjen natyrale te lekures. Nuk yndyros.

 

NIVEA SUN Schutz & Bräune Sonnenspray LSF 30

Lek1.800,00Price