top of page
NIVEA SUN UV Dry Protect Creme Gel

Krem xhel me faktor mbrojtes 30 ndaj rrezeve te demshme te diellit. Produkti siguron mbrojtje te menjehereshme ndaj rrezeve UVA dhe UVB.

Eshte ekstra rezistent ndaj ujit dhe perthithet shpejt nga lekura, pa krijuar ndjesi ngjitjeje.

NIVEA SUN UV Dry Protect Creme Gel

Lek1.635,00Price
bottom of page