top of page
NIVEA VITAL Soja Anti-Age Schützende Tagespflege LSF 30

Krem dite kunder rudhave me Lsf 30.  I pershtatshem per lekuren e maturuar dhe per lekuren e ndjeshme. Kremi i dites me faktorin mbrojtes nga dielli Lsf 30 dhe ekstrakt natyral i sojes, ofron mbrojtje ndaj rrezeve uva/uvb  dhe parandalon zhvillimin e njollave te pigmentiti te lekures.  Produkti permban 50ml. 

NIVEA VITAL Soja Anti-Age Schützende Tagespflege LSF 30

Lek1.800,00 Regular Price
Lek1.635,00Sale Price
bottom of page